Barion Pixel
COVID-19 válságkezelés - #covid19kkvmegoldas
Társadalmi felelősségvállalási intézkedéseink a válsághelyzetre.

Négy hónap ingyenes időszakot és 100 szerződést biztosítunk mindenkinek a járvány időszaka alatt, csatlakozva a Linkedin #covid19kkvmegoldas hashtag alatt kialakult mozgalomhoz.


Megoldásainkkal fizikai kontaktus nélkül köthetnek munkaügyi és megbízási vagy *egyéb szerződéseket.

A felajánlástól azt reméljük, hogy a vállalkozások a járvány ideje alatt is zavartalanul tudjanak munkaszerződéseket és megbízási szerződéseket kötni. A dolgozók, főleg a HR és adminisztrációs munkatársaik kockázati kitettsége csökkenjen, társfiókokkal otthonról is el tudják látni munkájukat.
#covid19kkvmegoldas

Aktiválási kód: #covid19kkvmegoldas A fenti kódot kell majd aktiválniuk, melyet a Profil oldalukon a "Kupon aktiválás" menüpont alatt tehetnek meg.
(Az aktiválás 100 időbélyeget és 4 hónapos ingyenes időszakot biztosít a járvány ideje alatt.)
*Minden egyéb olyan szerzőést, melynek nincsen különleges jogi követelménye, mint ügyvédi vagy közjegyzői elenjegyzés.
A jövő vállalkozásaira tervezett high-tech megoldás

Az eSzerződés előnyei

A jogi folyamatok digitális transzformációjának számos előnyét élvezheti az Ön cége. Rendszerünk a teljes folyamatot menedzseli és automatizálhatja, a szerződés előállításától az archiválásig.

Biztonsági funkciók

Napra kész biztonsági, titkosítási és védelmi funkciók segítenek megóvni az Ön fiókjának adatait.

Sablonszerződés menedzser

A sablonszerződés készítővel Ön egy komplett dokumentum generálót kap, mellyel hatékonyabban, hibamentesebben és gyorsabban generálhat szerződéseket.

Platformfüggetlen

Az eSzerződés egy felhő alapú webes alkalmazás, melyhez nem szükséges külön alkalmazást telepíteni, így bárhonnan és bármilyen környezetben futtatható.

Gyors, olcsó és hatékony

Egy papír alapú szerződés előállításának töredék árán készíthet eSzerződéseket. Nincs nyomtatási, postázási költség, automatikus az előállítás és archiválás.
Az eSzerződés előnyei

Kíváncsi, milyen élmény lenne partnereinek egy elektronikus szerződéskötés?

Adja meg e-mail címét, és küldünk egy próbaszerződést az Ön részére. Tapasztalja meg, milyen egyszerű szerződést kötni rendszerünkön keresztül!

*A próbaszerződést az egyik fiókunk API rendszerén keresztül küldjük ki, így azt is láthatja, milyen hatékonyan és sokrétűen lehet velünk automatizálni folyamatait.


Lássa át szerződési folyamatait!

Valós idejű státuszfigyeléssel Ön teljes képet kap a szerződései állapotáról.

Egyúttal mi leszünk az Ön központi irattára is. Automatizált folyamataink révén könnyen kereshetően iktatjuk szerződéseit.
Adjon hozzáférést fiókjához munkatársainak! Az egyéni jogosultsági köröknek köszönhetően Ők is képesek lesznek a részfolyamatokba bele látni és azokban részt venni biztonsági kockázatok nélkül.

Videó megtekintése

Szerződéskötés bárhol, bármikor!

Ön kényelmesen köthet szerződéseket a mobil eszközein is az okostelefonokra és tabletekre optimalizált megjelenésünkkel a tér és idő korlátai nélkül.

A szerződések percek alatt kitölthetőek telefonról is az Ön sablonjaiból is.

A változó adatoknak köszönhetően nem kell más szövegszerkesztőt használnia és nem fog benne hagyni más cégekkel kötött információkat sem.
Tesztelje az eSzerződés.hu szolgáltatásait 14 napig költség és- kötelezettségek nélkül!

Próbaverzió kipróbálása

Tudjuk, hogy Önnek szerződő Partnerei a legfontosabbak!

Ezért úgy terveztük folyamataink, hogy az ügyfelei a lehető legkönnyebben tudjanak Önnel szerződni.

Az Ön Partnereinek a szerződéskötés teljesen ingyenes lesz, telepítés és speciális eszközök nélkül írhatják alá szerződéseiket. Platformfüggetlen, kizárólag internetkapcsolatra és egy böngészőre van szükségük hozzá.
A biometrikus aláíró rendszerünk által, nincs szükségük bizalmi szolgáltatótól szerzett minősített aláírásra sem, melyet a szerződő feleknek aránytalanul drága és időigényes lenne beszerezni.

Nálunk az eSzerződéseit zárt rendszerek hitelesítik!

Az eSzerződés naprakész és megfelel a legfrissebb magyar és európai jogszabályoknak.

Biometrikus aláírás

Rendszerünkben Önnek nincs szüksége bizalmi szolgáltatótól szerzett minősített aláírásra. Saját Blockchain megoldásunk védi és bizonyítja aláírásait.
Nálunk az adatai biztonságban vannak!

Szerződés hitelesítés

A szerződések végleges lezárására egy Bizalmi szolgáltatót használunk, mely minősített aláírással és időbélyeggel látja el a dokumentumokat.
Ők már az eSzerződés.hu-t választották...

Ők már az eSzerződés.hu-t választották...

Szeretjük, amit létrehoztunk, törekszünk a magas ügyfélelégedetségre. A szolgáltatásaink fejlesztését, valamint a terméktámogatást ennek szellemében végezzük.
"Iparűzési adómentes székhelyszolgáltatóként fontos számunkra, hogy minél könnyebben tudjunk szerződéseket kötni, akár nagy számban is. Az eszerzodes.hu segítségével történő szerződéskötés mindössze néhány percet vesz el ügyfeleink idejéből, ráadásul a tömeges szerződéskötés funkcióval nekünk is rengeteg időt megspórol. A szolgáltatás egyedülálló ezen a szinten, aminél csak az ügyfélszolgálat képvisel magasabb színvonalat."
Balló Krisztián
Cégtárs.hu
Cégtárs logo
"Szinte a teljes országot lefedő könyvelőirodaként csak az eszerződés.hu-val tudtuk megoldani ügyfeleink szerződésének modern, gyors és egyszerű kezelését. Jó egy ilyen innovatív és környezettudatos partnert magunk mellett tudni."
Mórász Márton
Proactive Bookkeeping
Proactive Bookkeeping logo
“Partnereink kivétel nélkül imádják a nyomtatás nélküli szerződéskötést. A visszakövethetőségről pedig nem is beszélve! Abszolút hiánypótló szolgáltatás! Ha tehetjük, már csak elektronikusan szerződünk!”
Szűcs Krisztián
NAGYnapotok.hu
NAGYnapotok logo