×

Rólunk

Az eszerzodes.hu eredetileg ügyvédeknek készült, online szerződéskötő portál volt, mely 2010-ben jött létre. Habár újdonságnak számított, mégsem terjedt el. 2016-ban átalakították, megújították, így cégeknek szóló, szerződéskötésekre alkalmas oldal lett.

Ez az első hazai online szerződéskötő rendszer. Gyors, megbízható, biztonságos.
Az adatfolyam titkosítását Rapid SSL - HTTPS URI séma végzi (10000$-os garanciájú 128/256 bites egyszerű root tanúsítvány). Az oldalakat folyamatosan figyeli és diagnosztizálja a McCafee secure és Siteuptime. Szerepel a TrustedSite-ok listáján.

 

A jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak.” - John Sculley.

Ez motiválta az oldal létrehozását.
A vállalkozás mottója: "
Megváltoztatjuk a papírmunka fogalmát". Az online készített szerződésekkel ki szeretnénk váltani a papír alapúakat, így kiküszöbölve egyúttal egy nagy mennyiségű papírfelhasználás gazadságtalan, környezetromboló hatását, valamint leegyszerűsíteni, átláthatóvá tenni a temérdeknyi irat tárolását.

A tulajdonos egy vállalkozó, Laczkovszki Gábor, már több startup szolgáltatást indított. Multimédia fejelsztő és tervező grafikus végzettségű. Vállalat és projekt managemantre, illetve UX szakterületre specializálódott. Gyakorlatát a Wunderman végezte, majd a Docler cégcoportban volt marketing és design vezető. Jelenleg egyéni vállalkozóként számos cég megbízottja (Közgép, Dorsum, MATISZ, GEDEON, stb.)